Zorgbeveiliging - Rush Safety Services

Zorgbeveiliging

Specialisme

Rush Safety Services BV levert al sinds 2010 vakkundige zorgbeveiligers die zorgen voor een betrouwbare werk- en leefomgeving in de zorgsector.

All-round Zorgbeveiliging

Zoekt u naar manieren om uw zorgorganisatie nog beter en efficiënter in te richten?

Besteedt voor de hoogst haalbare kwaliteit uw zorgbeveiliging uit aan Rush Safety Services BV

Onze zorgbeveiligers blijven constant alert, zijn in staat om snel en rustig hun werkzaamheden te kunnen verrichten tijdens escalaties , tonen empathie door goed te luisteren, en zijn bekwaam in het omzeilen van mogelijke komende escalaties.

Al onze beveiligingsstrategieën zijn specifiek aangepast aan uw behoeften. Dit stelt ons in staat om samen te verkennen hoe onze diensten de veiligheid binnen uw zorginstelling kunnen verhogen en de beste aanpak kunnen bieden tijdens onveilige situaties.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.