Brandwacht - Rush Safety Services

Brandwacht

Specialisme

Als hoofdtaak heeft de brandwacht van Rush Safety Services veelal een toezicht houdende en controlerende taak. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. De brandwachten van Rush Safety Services voldoen aan alle eisen en kennis om u te adviseren over de eisen voor een brandveilige omgeving.

 

All-round Brandwacht

U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan de hulpdiensten, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.