Hondenbeveiliging - Rush Safety Services

Hondenbeveiliging

Specialisme

  1. (Preventieve) Objectbeveiliging
  2. Bouwterreinen
  3. Evenementen
  4. Beveiliging van Privé eigendommen. In speciale gevallen kunnen naast surveillance honden ook speurhonden ingezet worden, zoals narcotica en explosieven.

All-round Hondenbeveiliging

Gebleken is dat wanneer een geleider met zijn hond bij een object de beveiliging verzorgd, er vrijwel niets gebeurd.
Onze beveiliger en zijn hond zijn gecertificeerd conform de wettelijke norm. Dit houdt in dat zij in het bezit zijn van certificaat PH1 of Object van de KNPV of het certificaat

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.