Medicals - Rush Safety Services

Medicals

Medische diensten in heel Nederland

Naast het leveren van verkeersregelaars en brandwachten bieden we ook medische beveiligingsdiensten aan. Of het nu gaat om het organiseren van een evenement of de veiligheid in uw bedrijf, wij zorgen voor een veilige omgeving. Dit bereiken we door het aanbieden van EHBO en medische voorzieningen. Rush Safety Services BV beschikt over ervaren medische professionals om de veiligheid in uw situatie te waarborgen.

 

In de horeca is de portier uw visitekaartje en handelt conform uw beleid aan de deur van de horecagelegenheid. Het is dan ook van groot belang dat een portier correct handelt en beleefd is tegen uw gasten.

Hoge Service

Wij bieden EHBO met als uitgangspunt: ‘Zorgplicht met hoge service’. Tijdens onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw medewerkers en/of gasten zich veilig voelen bij een incident. Met een team van professionals en de juiste materialen bieden wij de best mogelijke service. Onze medische professionals werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of een e-mail sturen naar info@rushsafetyservices.nl.

Gegarandeerd een veilig gevoel

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed en passend adviseren. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en maatwerk. Mocht er zich onverhoopt een calamiteit voordoen, dan zorgen onze duidelijke protocollen ervoor dat we snel kunnen ingrijpen en escalaties kunnen voorkomen. Wij houden ons hoofd koel, zodat u gegarandeerd een veilig gevoel heeft. Dankzij onze heldere communicatie en professionele dienstverlening kunt u de beveiliging van uw bedrijf of evenement met een gerust hart aan ons overlaten.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.