Persoonsbeveiliger - Rush Safety Services

Persoonsbeveiliging

Specialisme

Al enige jaren verzorgen wij, voor verschillende personen advies en ondersteuning op veiligheidsgebied, zoals persoonsbeveiliging. Veel van onze medewerkers hebben op het gebied van persoonsbeveiliging, veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende diensten. Door middel van het maken van een inventarisatie van uw positie en mogelijke risico’s worden aanbevelingen gedaan om u weer ‘veilig’ te maken, en te houden, zonder daarbij uw privé leven onnodig aan te tasten.

All-round Manbeveiliging

Als directeur van een onderneming of publiek bekend persoon zijn bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Hierbij is het van groot belang om de veiligheid van u, maar ook uw gezin te garanderen.
Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze chauffeurs diensten. Deze kunnen onder andere worden gaan met onopvallende auto’s of auto’s van het bedrijf of client zelf. Rush Safety services vervoert u veilig van A naar B.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.