Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Specialisme

De beveiligers van Rush Safety Services zijn bekend met het bedienen van toegangscontrole- en camerasystemen. Trainingen objectbeveiliging afhankelijk van – de eisen van – het object waar de beveiliger van ons wordt ingezet, kunnen aanvullende opleidingen worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, BHV, eigendomscontrole en visitatie, brandpreventie, bomverkenning, omgaan met agressie en front-Office trainingen (receptie werkzaamheden). De objectbeveiliger is naast een professionele beveiliger ook een gastheer namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten opdrachtgevers.

All-round objectbeveiliging

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts nodig. Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk op onder andere bezoekers, leveranciers en in/uitgaande goederen. Verder is een goede sleutelregistratie erg belangrijk. Objectbeveiliging is dan de oplossing. Werkinstructies objectbeveiliging De instructies van de objectbeveiliger worden in samenwerking met u opgesteld waarin uw wensen en eisen worden vertaald naar duidelijk algemene en specifieke werkinstructies voor de objectbeveiliger.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.