Transportbeveiliging - Rush Safety Services

Transportbeveiliging

Specialisme

Rush Safety Services beveiliging volgt en begeleidt, in opdracht onopvallend transporten en voertuigen. Hiervoor kunnen wij onopvallende auto’s inzetten die transporten en voertuigen van begin- tot eindpunt volgen c.q. begeleiden. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan de opdrachtgever verstrekt van het verloop van het transport c.q. de reis. De transporten kunnen gevolgd worden voor u door heel Europa.

 

All-round Transportbeveiliging

De bezetting in onze auto’s bestaat uit twee beveiligers en onze auto’s zijn uitgerust met een compleet communicatiesysteem dat met zowel de meldkamer, als met de chauffeur in contact staat. Bij calamiteiten kan onmiddellijk contact worden gezocht met de meldkamer, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Tevens beschikken de auto’s van Rush Safety Services over een vast GPS en noodoproep systeem waarmee exact bepaald kan worden waar deze zich bevindt. Een losse GPS unit voor het te begeleiden voertuig hoort tot de mogelijkheden.

 

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.