Verkeersregelaar - Rush Safety Services

Verkeersregelaar

Het verkeer tijdens wegwerkzaamheden of een evenement kan hectisch zijn. In zo’n situatie zijn opstoppingen en ongelukken wel het laatste waar u op zit te wachten. Verkeersregelaars zijn daarom niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zorgen in weer en wind voor verkeersveiligheid en orde. Onze ervaren verkeersregelaars zorgen ervoor dat de verkeersstromen soepel verlopen en opstoppingen en ongelukken worden voorkomen.

 

Stand-by Teams

Goede communicatie is bij Rush Safety Services BV erg belangrijk. Wij luisteren dan ook graag naar uw eisen en wensen en zorgen zo voor een soepele doorstroming van het verkeer. Onze verkeersregelaars zijn vriendelijk, goed opgeleid en klantgericht. Zij zorgen voor een goede sfeer tijdens een evenement en voorkomen escalaties. De verkeersregelaars van Rush Safety Services BV stellen zich open op, zijn proactief en weten hoe ze moeten reageren op risicovolle situaties.
Zowel voor korte evenementen als voor langere periodes kunnen wij zorgen voor de beste verkeersregelaars. Om de situatie geheel veilig en stressvrij te laten verlopen, maken wij ons van tevoren bekend met het terrein. Wij stellen een plan op en zorgen ervoor dat onze verkeersregelaars voorafgaand worden geïnformeerd over de situatie, zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.

Heel Nederland

Onze verkeersregelaars werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons bellen of een e-mail sturen naar info@rushsafetyservices.nl

 

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.