Over Ons - Rush Safety Services

Over ons

Op 29 mei 2004 nam oprichter en eigenaar Bert Duncker, na jarenlange ervaring in de beveiliging, de stap om een eigen beveiligingsbedrijf op te richten gezien zijn ruime ervaringen. De dag dat Rush Safety Services BV werd geboren. Vanaf dat moment heeft hij alles zelf eigenhandig opgebouwd met vallen & opstaan.

In 2016 maakte de vrouw van eigenaar Bert Duncker, Kim Duncker-Damman, haar entree in zijn Rush Safety Services en kwam ze in de wereld van de beveiliging terecht om haar man te ondersteunen met het steeds groter en sterker groeiende Rush Safety Services BV.

In de afgelopen 8 jaar staan Bert Duncker en Kim Duncker-Damman bekend als het “sterke koppel met een sterk bestuur” en door de persoonlijke benadering naar de klant als het personeel maakt dat Rush Safety Services BV een ware identiteit heeft.

Samen streven ze naar niet alleen beveiliging te leveren, maar ook gevoel en ervaring aan te bieden die mensen geruststelt en het vertrouwen geeft. Door de diepe passie voor veiligheid en een visie om te innoveren maakt dat allemaal compleet.

De afgelopen 20 jaar heeft Rush Safety Services menig relatie mogen helpen op het gebied van beveiliging, veiligheid en vooral met onze persoonlijkheid. De langdurige relaties, sommige vanaf het begin en dus al 20 jaar samenwerking, bevestigen de goede samenwerking van de klant met Rush Safety Services BV. We zijn enorm dankbaar voor alle jaren en kijken uit naar de toekomst.

Waarom beveiligers inhuren bij

Rush Safety Services B.V.?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons enorm ontwikkeld. Gestart als beveiliger om daarna een bedrijf te starten en als eerste begonnen met het leveren van horecabeveiliging in Amsterdam, ontwikkelde Rush Safety Services zich daarna langzaam maar zeker in andere segmenten, zoals evenementen-, object- en winkelbeveiliging, en andere veiligheidsdiensten in Noord-Holland en de rest van Nederland.

Rush Safety Services BV is anders dan de meeste bedrijven in de veiligheidswereld. Wij houden van korte lijnen en hebben echt persoonlijk contact. En dat al 20 jaar.

Hierdoor leveren wij een groot aantal kwalitatief hoogstaande, alle denkbare en gewenste beveiligingsdiensten op elk gewenst vlak. Van surveillancediensten, hotelbeveiliging, zorgcentra, noodopvangcentra tot het opzetten en beveiligen van (sport)evenementen. Het leveren van totaalconcepten van beveiliging, medische diensten, verkeersregelaars en management, of het verzorgen van de veiligheid in en rondom elk event. 

 

In de gesprekken voor uw aanvraag van aanlevering veiligheidsplannen aan de gemeente tot aan het totale concept vanuit 1 leverancier zijn wij het juiste bedrijf. Uw veiligheidsplan met inzet van beveiliging, medicals, verkeersregelaars inclusief parkeersplan en omgevings scan. Een manager die alles voor u aanstuurt die alle juiste papieren en communicatie van u overneemt en uitwerkt, tot aan uw hostess en toilet dames. 

 

Dat houd in dat de klant geen gebruik van verschillende partijen hoeft te maken en dat alles onder 1 “huis” valt. Dit houd in dat de klant / organisator geen verschillende contact personen heeft of meer werk. Korte lijnen, persoonlijk contact en strak werken dat is wat Rush Safety Services BV uniek maakt

Aan elke denkbare wens van onze klant wordt er een persoonlijk passend veiligheidsplan en beleid opgesteld om de veiligheid en de wensen te waarborgen, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Kortom, Rush Safety Services is een goed georganiseerd beveiligingsbedrijf waar opdrachtgevers volledig op kunnen vertrouwen en die elke minuut persoonlijk kunnen benaderen, 24 uur per dag. Wij garanderen uitstekend opgeleide en getrainde beveiligers die door hun uitstraling, vakkennis en communicatieve vaardigheden de veiligheidsrisico’s kunnen minimaliseren en het veiligheidsgevoel kunnen optimaliseren.

Voor iedere onderneming in alle soorten branches zijn wij een flexibele, persoonlijke en betrouwbare partner, en voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Uiteraard geheel volgens uw waarden en bedrijfsprocessen. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke bemanning en volledige outsourcing. Waar u ons wenst, zullen wij er zijn.

Personeel van Rush Safety Services B.V.

Het personeel van Rush Safety Services BV heeft een gevarieerde achtergrond. Ieder personeelslid neemt dan ook een eigen rugzak vol talent en vaardigheden met zich mee. Samen vormen wij een uniek team en beveiligen zij bedrijven, objecten, hotels, zorgcentra en meer. Al ons personeel volgt jaarlijks bij ons BHV- en EHBO-trainingen, en grijpt elke nieuwe kans binnen ons bedrijf aan door vernieuwende opleidingen te volgen om het beste uit henzelf te halen.

Gecertificeerd

Rush Safety Services BV is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder vergunningsnummer ND-1816. Ons ND-nummer is een van de eerste nummers die twintig jaar geleden, op 29 mei 2004, zijn geregistreerd als erkend beveiligingsbedrijf. Hoe hoger het ND-nummer, hoe korter de ervaring. Dit feit versterkt het verhaal van Rush Safety Services BV over twintig jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

 

 

De toenemende incidenten van agressie en geweld vereisen een hedendaagse aanpak en vastberaden optreden. Bij Rush Safety Services bent u verzekerd van professionele beveiligers die altijd paraat staan.

Onze diensten

Mogelijk gemaakt door YoungCreators.nu