Coffeeshopbeveiliging regio Zaandam inhuren - Rush Safety Services

Coffeeshopbeveiliging regio Zaandam

Rush Safety Services heeft jarenlange ervaring in coffeeshopbeveiliging in Purmerend, Zaandam en omgeving. Door een beveiliger voor uw coffeeshop in te huren, zorgen wij voor de veiligheid in uw shop en zorgen we ervoor dat de omgeving geen hinder en/of overlast heeft van uw klanten.

Wat houdt onze coffeeshopbeveiliging in?

Onze coffeeshopbeveiliging is veelzijdig en bevat onder andere de volgende punten:

 • Verkeer laten doorlopen zonder oponthoud
 • Goed parkeren, niet op de stoep etc.
 • Stilstaande auto’s motoren uit, geen luide muziek aan
 • Fietsen plaatsen op aangewezen plaatsen
 • Luidruchtige klanten bedaren
 • Leeftijd controleren
 • Klanten verwelkomen
 • Niet in de omgeving van de coffeeshop blowen op straat i.v.m. klachten van de buurt (voorbeeld ervan: als men een slaapkamerraam open heeft staan, komt de wietlucht bij de mensen binnen enz.)
 • Afval niet op straat wordt achtergelaten
 • Goede contacten met de buren houden, of alles naar wens is. Zo ook met de wijkagent
 • Zorgen dat er in de buurt niet gedeald wordt (doorverkoop van softdrugs aan jongeren)

Wanneer u bij ons een beveiliger voor uw coffeeshop wilt inhuren, gaan wij graag met u rond de tafel zitten. Tijdens dit gesprek zullen wij met u een plan opstellen waarin wordt genoteerd wat uw wensen zijn. Dit is iets wat wij doen bij alle vormen van objectbeveiliging die wij aanbieden. Wanneer deze wensen duidelijk zijn wordt u voorzien van een beveiliger die voldoet aan alle eisen en certificeringen.

Vertrouwd door 500+ opdrachtgevers waaronder

0 +
Opdrachten
0 +
Actieve klanten
0 %
Inzetbaar
0 +
Manuren

Waarom wilt u een beveiliger wilt inhuren voor uw coffeeshop

Bedreigingen, agressie en (verbaal)geweld komen helaas op dagelijkse basis voor. Juist hierom is het belangrijk om uzelf te voorzien van coffeeshopbeveiliging. Door een beveiliger in te huren in of bij uw coffeeshop, denkt u niet alleen aan uw eigen veiligheid, maar ook die van uw klanten en de directe omgeving. Tevens draagt het bij aan een fijne sfeer en voorkomt het klachten. Sinds 2004 zijn wij al actief in onder andere vastgoedbeveiliging en stellen hoge eisen aan ons personeel. Zo voorzien wij u van hoogwaardige beveiligingsdiensten.

Vertrouw op onze expertise

Een beveiliger inhuren voor uw coffeeshop is geen overbodige luxe, het is verstandig en zorgt voor veiligheid. Schroom niet en schakel ons vandaag nog in voor coffeeshopbeveiliging door contact met ons op te nemen. Onze beveiligers hebben veel ervaring in winkelbeveiliging en passen zich aan naar uw wensen.

Laat een bericht achter

Heb je wellicht interesse? Laat het ons weten. Dat kan via Telefoon / Mail of via het contact formulier hier naast!