Horecabeveiliging inschakelen- Rush Safety Services

Horecabeveiliging inschakelen

Een professionele partij inschakelen voor horecabeveiliging zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een gezellig avondje uit. Rush Safety Services uit Purmerend levert horecaportiers om uw klanten dat gezellige avondje te bezorgen. Dankzij onze preventieve aanpak en vriendelijke behandeling, realiseren wij al jarenlang een prettige uitgaansomgeving en hebben wij goede relaties opgebouwd met de politie, gemeente en hulpdiensten.

Veelzijdige horecabeveiliging inschakelen

Horecabeveiliging inschakelen is tegenwoordig een must. Niet alleen is de portier uw visitekaartje en handelt conform uw beleid aan de deur van de horecagelegenheid, hij of zij zorgt ook voor een veilige omgeving wanneer u onze beveiliging inhuurt voor uw nachtclub. Het is dan ook van groot belang dat een portier correct handelt en beleefd is tegen uw gasten. In geval van calamiteiten kunt u erop vertrouwen dat Rush Safety Services in staat is de situatie op een efficiënte en discrete manier op te lossen, zonder dat andere aanwezigen daar hinder van ondervinden. Onze portiers voeren desgewenst visitaties uit. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u helpen met het opstellen van de huisregels.

Ons werk in de beveiliging

Wij zijn in 2004 gestart met objectbeveiliging en hebben meer dan 20 jaar aan expertise opgebouwd binnen de branche. Agressie, geweld en dreiging zijn tegenwoordig dagelijkse koek geworden. Hierdoor is het van groot belang om een nieuwe strategie toe te passen en efficiënt op te treden. In goed overleg met u stellen wij plannen op, omdat iedere situatie anders is. Wanneer u een betrouwbare partij wilt inschakelen voor horecabeveiliging, kiest u voor ons bedrijf. Bij ons heeft u de toegang tot professionele en goed opgeleide beveiligers.

Vertrouwd door 500+ opdrachtgevers waaronder

0 +
Opdrachten
0 +
Actieve klanten
0 %
Inzetbaar
0 +
Manuren

Neem contact met ons op voor uw horecagelegenheid

Wilt u horecabeveiliging inschakelen voor uw bedrijf? Ons gespecialiseerde bedrijf staat voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u, uw medewerkers en uw klanten van een gezellige avond kunnen genieten. Ook wanneer u een speciale avond organiseert, voorzien wij u graag van evenementenbeveiliging. Daarnaast benadert u ons voor hotelbeveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Laat een bericht achter

Heb je wellicht interesse? Laat het ons weten. Dat kan via Telefoon / Mail of via het contact formulier hier naast!