Schoolbeveiliging - Rush Safety Services

Schoolbeveiliging

Specialisme

Wanneer het nodig is voorzien wij de school van een beveiligingsplan, waarin we de volgende dingen kunnen opnemen.

  • Brandpreventie
  • Cameratoezicht
  • Toegangscontrole
  • Inbraakpreventie
  • Uitbreiding van de schoolbewaking
  • Visitatie voor drugs, wapens etc.

Een belangrijke stap om de school weer veilig te krijgen is om de concierge bezitting uit te breiden. Dit kan een taak voor de gediplomeerde beveiligingsbeambte van Rush Safety Services kunnen zijn.

 

All-round Schoolbeveiliging

Veiligheid op en rond scholen is niet langer meer vanzelfsprekend.

Het school surveillance team zorgt in nauwe samenwerking met schooldirectie, ouders en leerlingen voor een veilige plek op school.

Onze schoolbeveiliging gaat verder dan alleen preventief toezicht houden. Een vroegtijdige signalering en een goed plan van aanpak behoren tot de taak van het school surveillance team.

Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze chauffeurs diensten. Deze kunnen onder andere worden gaan met onopvallende auto’s of auto’s van het bedrijf of client zelf. Rush Safety services vervoert u veilig van A naar B.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.