Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

In deze toch al moeilijke economische tijden zorgen wij ervoor dat u geen onnodige inkomstenverlies hoeft te lijden ten gevolge van bijvoorbeeld winkeldiefstal.

 

Stand-by Teams

U kunt ook, met meerdere winkels of winkelcentra, het stand-by team inhuren. Wanneer er zich ergens problemen voordoen kunnen onze surveillanten die problemen oplossen.

Een van de zichzelf keer op keer bewezen maatregelen tegen winkeldiefstal en overlast is de inzet van de professionele winkelsurveillanten van Rush Safety Services. Gekleed in een representatief uniform met de nodige vakkundigheid, en een flinke dosis durf, zullen wij ervoor zorgen dat uw winkel of winkelcentrum leuk blijft om in te werken en te winkelen.

 

All-round Winkelbeveiliging

Onze veiligheidscoördinator zal gedurende uw opdracht fungeren als leidinggevende voor onze surveillanten en als uw adviseur. Wij werken met vaste contactpersonen. Graag geven wij u, geheel kosteloos en vrijblijvend, een advies met betrekking tot beveiliging en veiligheid in uw winkel of winkelcentra. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste maatregelen treft die het maximale effect geven voor minimale lasten. Dit is Rush Safety Services op zijn best.

Over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en hebben we 20 jaar aan expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche, waarbij onze kennis zeer gewaardeerd wordt. Dreiging, agressie en geweld zijn helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Daarom is het noodzakelijk om een nieuwe, eigentijdse strategie te hanteren en doortastend op te treden. In nauw overleg met onze klanten stellen we beveiligingsplannen op, omdat elke situatie uniek is. Met Rush Safety Services heeft u toegang tot professionele beveiligers die hun vak verstaan.

In een tijd waarin beveiligingsorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden van de politie overnemen, terwijl de bevoegdheden nauwelijks veranderen, is goed opgeleid personeel van cruciaal belang. Ons personeel is uitstekend opgeleid en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers hun werk optimaal blijven verrichten.

Tegenwoordig zijn ook beveiligingsgastheren van onschatbare waarde. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel om aan uw wensen tegemoet te komen.