Winkelbeveiliging regio Purmerend inhuren - Rush Safety Services

Winkelbeveiliging regio Purmerend

Voor winkelbeveiliging in Purmerend en omstreken schakelt u Rush Safety Services in. In deze toch al moeilijke economische tijden zorgen wij ervoor dat u geen onnodig inkomstenverlies hoeft te lijden ten gevolge van bijvoorbeeld winkeldiefstal. Door met ons in gesprek te gaan, voorziet u uw winkel van beveiliging op maat.

Winkelbeveiliging op maat

Onze veiligheidscoördinator zal gedurende uw opdracht fungeren als leidinggevende voor onze surveillanten en als uw adviseur. Wij werken met vaste contactpersonen. Graag geven wij u, geheel kosteloos en vrijblijvend, een advies met betrekking tot beveiliging en veiligheid in uw winkel of winkelcentra. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste maatregelen treft die het maximale effect hebben voor minimale lasten. Dit is Rush Safety Services op zijn best. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor andere vormen van vastgoedbeveiliging, namelijk:

Onze stand-by teams

U kunt ook, met meerdere winkels of winkelcentra, het stand-by team inhuren. Wanneer er zich ergens problemen voordoen kunnen onze surveillanten die problemen oplossen. Een van de effectiefste maatregelen tegen winkeldiefstal en overlast is de inzet van de professionele winkelsurveillanten van ons beveiligingsbedrijf. Gekleed in een representatief uniform met de nodige vakkundigheid en een flinke dosis durf, zullen wij ervoor zorgen dat uw winkel of winkelcentrum leuk blijft om in te werken en te winkelen.

Vertrouwd door 500+ opdrachtgevers waaronder

0 +
Opdrachten
0 +
Actieve klanten
0 %
Inzetbaar
0 +
Manuren

Over ons beveiligingswerk

Onze beveiligers werken op diverse objecten door het hele land. Ze zijn altijd representatief, professioneel en flexibel. Een incident of calamiteit kan zich op elk moment voordoen. Daarom is het belangrijk dat onze beveiligers scherp en alert zijn om calamiteiten te voorkomen. Wat doen wij voor u als het gaat om de beveiliging van asielzoekerscentrum?

  • Toegangscontrole en receptiediensten: onze beveiligers combineren een vriendelijke ontvangst met strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie.
  • Brand- en sluitrondes: controle van ramen en deuren, preventief handelen bij (brand)gevaarlijke situaties, verlichting uitschakelen en (brand)alarm activeren.
  • Alarmopvolging: zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Onze professionals zijn 24/7 aanwezig op locatie en treden altijd adequaat op.
  • Controlerondes om onveilige en onrustige situaties snel te signaleren.
  • Herkennen van en reageren op afwijkend gedrag en afwijkende situaties.
  • De-escalerend optreden.
  • Rapportages opstellen: na elke dienst wordt een dienstrapport opgesteld. In geval van een calamiteit of incident wordt een specifieke rapportage opgesteld en elke dag na afsluiting naar alle betrokken partijen toegezonden en opgeslagen.

Neem contact met ons op

Zorg voor uw eigen veiligheid en die van uw bezoekers door winkelbeveiliging in te schakelen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen op papier te zetten en een plan van aanpak te realiseren. Zo bieden wij een uitgebreid dienstenpakket voor een realistische prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Laat een bericht achter

Heb je wellicht interesse? Laat het ons weten. Dat kan via Telefoon / Mail of via het contact formulier hier naast!