Beveiliging bij een asielzoekerscentrum inschakelen - Rush Safety Services

Beveiliging asielzoekerscentrum

Voor beveiliging bij een asielzoekerscentrum, schakelt u een expert in. Rush Safety Services uit Purmerend bestaat vanaf 2024 al 20 jaar. Wij zetten ons in voor het verzorgen van en bijdragen aan de veiligheid voor verschillende organisaties. Een veilige opvang voor asielzoekers en vluchtelingen kunnen wij dan gezien onze kennis goed in meedenken. Op verschillende locaties door het land werken wij nauw samen om de veiligheid van werknemers, omwonenden en asielzoekers te waarborgen.

Onze hulp bij de beveiliging van een asielzoekerscentrum

Wij dragen zorg voor de veiligheid van alle betrokkenen op verschillende asielzoekerscentra en crisisnoodopvanglocaties in Nederland. Voor de veiligheid van asielzoekers, de omgeving en de medewerkers van AZC’s is de inzet van beveiliging meer dan gewenst. Een mix van verschillende culturen, gevoelens, ruzies en verveling kan in de opvangcentra en daarbuiten escalerend werken, met alle gevolgen van dien. Onze ervaren beveiligers zorgen er met repressieve- en preventieve vaardigheden voor dat het asielzoekerscentrum wordt behoed voor schadelijke invloeden, zowel van binnen als buiten de opvanglocatie. Wij kunnen u hierin adviseren en ondersteunen. Zo denken wij graag met onze klanten mee om de beveiliging in een asielzoekerscentrum te optimaliseren. Denkt u hierbij aan het opstellen van een beveiligingsplan.

Het verminderen van alle risico’s

Om de opvanglocatie voor allerhande risico’s van binnen en buiten te behoeden, zorgen wij voor permanente (kan ook tijdelijke) professionele objectbeveiliging op locatie. De beveiligers van Rush Safety Services staan 24 uur per dag paraat om de veiligheid te waarborgen. Ze weten precies wat er moet gebeuren als zich onverhoopt een onveilige situatie of calamiteit voordoet. Het inzetten van vaste gezichten voor alle partijen die werkzaam zijn op deze locatie is van groot belang. Onze beveiligers hebben kennis van profiling, brand- en inbraakpreventie en BHV en zijn getraind in gastheerschap. Daardoor werken ze eerst en vooral servicegericht. Ze zijn breed inzetbaar en doen wat nodig is voor de beveiliging van de locaties waar ze zijn ingezet.

Vertrouwd door 500+ opdrachtgevers waaronder

0 +
Opdrachten
0 +
Actieve klanten
0 %
Inzetbaar
0 +
Manuren

Onze werkzaamheden bij de COA/CNO-locaties

Onze beveiligers werken op diverse objecten door het hele land. Ze zijn altijd representatief, professioneel en flexibel. Een incident of calamiteit kan zich op elk moment voordoen. Daarom is het belangrijk dat onze beveiligers scherp en alert zijn om calamiteiten te voorkomen. Wat doen wij voor u als het gaat om de beveiliging van asielzoekerscentrum?

  • Toegangscontrole en receptiediensten: onze beveiligers combineren een vriendelijke ontvangst met strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie.
  • Brand- en sluitrondes: controle van ramen en deuren, preventief handelen bij (brand)gevaarlijke situaties, verlichting uitschakelen en (brand)alarm activeren.
  • Alarmopvolging: zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Onze professionals zijn 24/7 aanwezig op locatie en treden altijd adequaat op.
  • Controlerondes om onveilige en onrustige situaties snel te signaleren.
  • Herkennen van en reageren op afwijkend gedrag en afwijkende situaties.
  • De-escalerend optreden.
  • Rapportages opstellen: na elke dienst wordt een dienstrapport opgesteld. In geval van een calamiteit of incident wordt een specifieke rapportage opgesteld en elke dag na afsluiting naar alle betrokken partijen toegezonden en opgeslagen.

Schakel ons in voor een veilige omgeving

Heeft u in uw gemeente of bij uw asielzoekerscentrum (extra) beveiliging nodig? Is het er te druk of kunt u de veiligheid van asielzoekers, omwonenden, medewerkers, etc. niet met zekerheid waarborgen? Ons beveiligingsbedrijf staat voor u klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring in locatie- en vastgoedbeveiliging zijn wij u graag van dienst.

Laat een bericht achter

Heb je wellicht interesse? Laat het ons weten. Dat kan via Telefoon / Mail of via het contact formulier hier naast!