Transportbeveiliging

voor elke situatie, het juiste traject!

transportbeveiliging

Specialisme

Rush Safety Services beveiliging volgt en begeleidt, in opdracht onopvallend transporten en voertuigen. Hiervoor kunnen wij onopvallende auto’s inzetten die transporten en voertuigen van begin- tot eindpunt volgen c.q. begeleiden.

Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan de opdrachtgever verstrekt van het verloop van het transport c.q. de reis. De transporten kunnen gevolgd worden voor u door heel Europa.

all-round transportbeveiliging

De bezetting in onze auto’s bestaat uit twee beveiligers en onze auto’s zijn uitgerust met een compleet communicatiesysteem dat met zowel de meldkamer, als met de chauffeur in contact staat.

Bij calamiteiten kan onmiddellijk contact worden gezocht met de meldkamer, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Tevens beschikken de auto’s van Rush Safety Services over een vast GPS en noodoproep systeem waarmee exact bepaald kan worden waar deze zich bevindt. Een losse GPS unit voor het te begeleiden voertuig hoort tot de mogelijkheden.

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte