hotel beveiliging

voor elk object, het juiste traject!

hotel beveiliging

Specialisme

Hotelbeveiliging draait om gasten waarbij geen welkom is te weren van het hotel om diefstal en andere calamiteiten tegen te houden. Zonder kwaliteit beveiliging loopt het hotel risico dat waardevolle bezittingen worden gestolen of vandalisme door gasten. Wij voorzien hotels onze gekwalificeerde beveiligers die beveiligingswerkzaamheden uitvoeren, afgestemd op de wensen van onze klant.

all-round hotel beveiliging

Niet alleen bij hotels waar de klant al open is voor zijn gasten, ook hotels in opbouw zijn wij bekend voor de beveiliging bij het komen en gaan van bouwkundigen. En kunnen wij onze kennis en bekwaamheid leveren aan de wensen van de klant , en de veiligheid waarborgen van diefstal en vandalisme bij de opbouw tot aan de opening van uw hotel.

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven. Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan. Geen situatie is immers hetzelfde. Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis. Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen. Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten. Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte