winkelbeveilgiing

voor elk object, het juiste traject!

winkelbeveiliging

Specialisme

In deze toch al moeilijke economische tijden zorgen wij ervoor dat u geen onnodige inkomsten verlies hoeft te lijden ten gevolge van bijvoorbeeld winkeldiefstal.

Stand-by Teams

U kunt ook, met meerdere winkels of winkelcentra, het stand-by team inhuren. Wanneer er zich ergens problemen voordoen kunnen onze surveillanten die problemen oplossen.

Een van de zichzelf keer op keer bewezen maatregelen tegen winkeldiefstal en overlast is de inzet van de professionele winkelsurveillanten van Rush Safety Services. Gekleed in een representatief uniform met de nodige vakkundigheid, en een flinke dosis durf, zullen wij ervoor zorgen dat uw winkel of winkelcentrum leuk blijft om in te werken en te winkelen.

all-round winkelbeveiliging

Onze veiligheids coordinator zal gedurende uw opdracht fungeren als leidinggevende voor onze surveillanten en als uw adviseur. Wij werken met vaste contactpersonen.

Graag geven wij u, geheel kosteloos en vrijblijvend, een advies met betrekking tot beveiliging en veiligheid in uw winkel of winkelcentra. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste maatregelen treft die het maximale effect geven voor minimale lasten. Dit is Rush Safety Services op zijn best.

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte