Verkeersregelaar

voor elke opdracht, het juiste traject!

verkeersregelaar

Verkeersveiligheid en orde

Het verkeer tijdens wegwerkzaamheden of een evenement kan hectisch zijn. In zo’n situatie zijn opstoppingen en ongelukken wel het laatste waar u op zit te wachten. Verkeersregelaars zijn daarom niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zorgen in weer en wind voor verkeersveiligheid en orde. Onze ervaren verkeersregelaars zorgen ervoor dat de verkeersstromen soepel verlopen en opstoppingen en ongelukken worden voorkomen..

goede communicatie

Goede communicatie is bij Rush Safety Services BV erg belangrijk. Wij luisteren dan ook graag naar uw eisen en wensen en zorgen zo voor een soepele doorstroming van het verkeer. Onze verkeersregelaars zijn vriendelijk, goed opgeleid en klantgericht. Zij zorgen voor een goede sfeer tijdens een evenement en voorkomen escalaties. De verkeersregelaars van Rush Safety Services BV stellen zich open op, zijn proactief en weten hoe ze moeten reageren op risicovolle situaties.

Zowel voor korte evenementen als voor langere periodes kunnen wij zorgen voor de beste verkeersregelaars. Om de situatie geheel veilig en stressvrij te laten verlopen, maken wij ons van tevoren bekend met het terrein. Wij stellen een plan op en zorgen ervoor dat onze verkeersregelaars voorafgaand worden geïnformeerd over de situatie, zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.

Onze verkeersregelaars werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons bellen of een e-mail sturen naar info@rushsafetyservices.nl

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte