persoonsbeveiliging

voor elke situatie, het juiste traject!

persoonsbeveiliging

Specialisme

Al enige jaren verzorgen wij, voor verschillende personen advies en ondersteuning op veiligheidsgebied, zoals persoonsbeveiliging. Veel van onze medewerkers hebben op het gebied van persoonsbeveiliging, veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende diensten. Door middel van het maken van een inventarisatie van uw positie en mogelijke risico’s worden aanbevelingen gedaan om u weer ‘veilig’ te maken, en te houden, zonder daarbij uw privĂ© leven onnodig aan te tasten.

all-round manbeveiliging

Als directeur van een onderneming of publiek bekend persoon zijn bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Hierbij is het van groot belang om de veiligheid van u, maar ook uw gezin te garanderen.

Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze chauffeurs diensten. Deze kunnen onder andere worden gaan met onopvallende auto’s of auto’s van het bedrijf of client zelf. Rush Safety services vervoert u veilig van A naar B. De volgende diensten vormen onder andere onderdeel van het pakket aan diensten om uw persoonlijke veiligheid te

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte