objectbeveiliging

voor elk object, het juiste traject!

objectbeveiliging

Specialisme

De beveiligers van Rush Safety Services zijn bekend met het bedienen van toegangscontrole- en camerasystemen. Trainingen objectbeveiliging afhankelijk van – de eisen van – het object waar de beveiliger van ons wordt ingezet, kunnen aanvullende opleidingen worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, BHV, eigendomscontrole en visitatie, brandpreventie, bomverkenning, omgaan met agressie en front-Office trainingen (receptie werkzaamheden). De objectbeveiliger is naast een professionele beveiliger ook een gastheer namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten opdrachtgevers.

all-round objectbeveiliging

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts nodig. Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk op onder andere bezoekers, leveranciers en in/uitgaande goederen. Verder is een goede sleutelregistratie erg belangrijk. Objectbeveiliging is dan de oplossing. Werkinstructies objectbeveiliging De instructies van de objectbeveiliger worden in samenwerking met u opgesteld waarin uw wensen en eisen worden vertaald naar duidelijk algemene en specifieke werkinstructies voor de objectbeveiliger.

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte