medicals

voor elke opdracht, het juiste traject!

medicals

Medicals door heel nederland

Naast het leveren van verkeersregelaars en brandwachten behoort ook medische beveiliging tot onze dienstverlening. Bij het organiseren van een evenement of in uw bedrijf wilt u verzekerd zijn van een veilige situatie. Dit kunt u doen door de aanwezigheid van EHBO en het ter beschikking stellen van medische voorzieningen. Rush Safety Services BV beschikt over ervaren medicals voor het waarborgen van de veiligheid in uw situatie.

Hoge service

Wij leveren EHBO vanuit de visie: ‘Zorgplicht met hoge service’. Dit houdt in dat wij tijdens werkzaamheden uw medewerkers en/of gasten het gevoel geven dat zij bij een incident in veilige handen zijn. Met een team van professionals en de juiste materialen, leveren wij de best mogelijke service.
Onze medicals werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons Op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons bellen of een e-mail sturen naar info@rushsafetyservices.nl

gegarandeerd een veilig gevoel

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed en passend adviseren. Wij vinden een persoonlijke benadering en maatwerk erg belangrijk. Doet er zich onverhoopt een calamiteit voor? Onze duidelijke protocollen zorgen ervoor dat we tijdig kunnen ingrijpen en escalaties worden voorkomen. Wij houden ons hoofd koel. Gegarandeerd een veilig gevoel, daar zorgen wij voor. Door onze heldere communicatie en professionele dienstverlening kunt u de beveiliging van uw bedrijf of evenement met een gerust hart aan ons overlaten.

over ons werk

Ons bedrijf is gestart in 2004 en zijn we 15 jaar in de beveiliging met onze kennis goed aangeschreven.
Dreiging, agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan.

Geen situatie is immers hetzelfde.
Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen.
Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.
Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

Ook beveiliging gastheren zijn niet weg te denken in deze tijd, en hebben wij gekwalificeerd personeel om uw wens uit te voeren.

offerte traject, van begin tot eind

i

Offerte aanvraag

Vul onderstaand je aanvraag in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inplannen gesprek

Voordat wij specialistisch werk kunnen leveren, maken wij eerst een beveiligingsplan.
I

Aan het werk!

De afspraken worden nageleefd, en wij zorgen voor de rest!

ik ontvang graag een offerte