Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Wij Zijn RushLeer meer over ons

Introductie

Agressie en geweld zijn steeds vaker aan de orde van de dag. Dat vraagt om een nieuwe, eigentijdse strategie en doortastend optreden. In overleg met de klant maken we een beveiligingsplan. Geen situatie is immers hetzelfde. Met Rush Safety Services heeft u professionele beveiligers in huis.

Beveiligingsorganisaties nemen steeds meer taken over van de politie, terwijl de bevoegdheden niet of nauwelijks veranderen. Ons personeel is goed opgeleid en blijft zich ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Alleen op deze wijze kunnen onze mensen hun werk optimaal blijven verrichten.

 
 

Kwaliteit, service & vertrouwen

Rush Safety Services staat garant voor kwaliteit, service, vertrouwen en integriteit. De menselijke maat staat bij ons hoog aangeschreven. Onze beveiligers beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis sociale intelligentie. Persoonlijke service is hen op het lijf geschreven. Voor ons is een opdracht pas geslaagd wanneer we voldoen aan de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

De beveiligingswerkzaamheden worden verricht met goedkeuring van het Ministerie van Justitie onder het Ministeriële goedkeuringsnummer ND 1816.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerd personeel. Een trouw team van medewerkers. Vakkundigheid, teamgeest en eigen initiatief behoren tot de kernwaarden binnen ons bedrijf. Rush Safety Services is een ECABO erkend leerbedrijf. ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT-en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. Dit leerbedrijf vormt de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.

Wij leveren hieraan graag een bijdrage!

.