diensten

Al 15 jaar levert Rush Safety Services onze kennis, beveiliging, beveiligingsplannen en inzicht opbouw sport evenementen.

EEN greep uit ons dienstenaanbod

Z

Objectbeveiliging

De objectbeveiliger is naast een professionele beveiliger ook een gastheer namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten.
Z

Horeca Beveiliging

Wij denken hierbij graag met u mee! Wij leveren horecaportiers zodat het uitgaanspubliek veilig en ongestoord kan genieten van het avondje uit.
Z

Evenementen

Evenementen beveiliging, een vak apart! De beveiliging van zowel kleinschalige als grootschalige evenementen vereist een speciale manier van benadering.
Z

Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging draait om gasten waarbij geen welkom is te weren van het hotel om diefstal en andere calamiteiten tegen te houden. Zonder kwaliteit beveiliging loopt het hotel risico dat waardevolle bezittingen worden gestolen of vandalisme door gasten.

Z

Coffeeshop beveiliging

Wij hebben al jaren ervaring met het beveiligen van Coffeeshops. We zorgen daar voor handhaving en veiligheid in en om de coffeeshop, en zorgen dat de buurt geen hinder en/of overlast heeft van de klanten.
Z

Sportevenementen

Evenementen beveiliging, een vak apart! De beveiliging van zowel kleinschalige als grootschalige evenementen vereist een speciale manier van benadering. Rush Safety Services heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van festivals, kermissen en sportevenementen.

bekijk ons blog

Op zondag 29 oktober gaat het in Almere gebeuren. Heel kickboksend Nederland kijkt dan uit naar de clash tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky. Voor Manhoef staat er misschien wel het meeste op het spel in deze wedstrijd van de World Fighting League. Hij heeft nog nooit van Bonjasky gewonnen en neemt bovendien de 29e afscheid van de kickbokssport. Een stijf uitverkochte wedstrijd (3500 bezoekers).

Kickboks evenementen BLOG

wat klanten zeggen

"Geweldige ervaring, concreet en snel plan opgesteld. Rush komt afspraken na!

Jhon Smith, CEO @ Horeca gelegenheid